Mystic AnneClaire

Energy Arts ~ Readings ~ Coaching

Mijmeringen

Mijn 'Mijmeringen' zijn gebaseerd op situaties die ik in mijn leven tegenkom en die ik vanuit een nieuw perspectief benader om op die manier nieuwe inzichten te krijgen. Ik nodig je uit om samen met mij te 'kijken met nieuwe ogen' naar alledaagse situaties...

Vogelhuisje

Van de week, net toen het weer echt een stuk kouder werd, viel het vogelhuisje aan de overkant van de straat open. Natuurlijk moet het open kunnen om ieder jaar te controleren en schoon te maken, maar zo gauw de winter voor de deur staat is het fijn dat zo’n vogelhuisje dicht zit en dicht blijft zitten.
De vraag is waarom het open ging…

Vogeltjes zijn zo licht dat ik me nauwelijks voor kan stellen dat, mocht een vogeltje het gebruikt hebben om te schuilen, het in en uit vliegen zoveel kracht…

Lees verder

Trots

Zelfs wanneer ik af en toe mijn dag niet heb, ben ik er toch van overtuigd dat ik het allerleukste werk doe dat ik me kan bedenken! Het is creatief, afwisselend, boeiend; en of het nu gaat om een sieraad, een reading of een coaching sessie, ik leer iedere dag wel weer iets nieuws!

Het maakt mij trots op het werk dat ik doe.

En dat geeft me dan meteen te denken, want die trots zijn op het werk dat je doet, dat mis ik steeds vaker wanneer ik te maken heb met werknemers van grote bedrijven.
Dat…

Lees verder

Anne Claire Venemans, Zonstraat 118, 3581 MX Utrecht - telefoon: 030 637 3337